Lions Club SINT JORIS WINGE

Laatste bijwerking : 25/09/2016

Welkom op de website van Lions Club Sint-Joris-Winge

In het hart van het Hageland, tussen de steden Aarschot, Diest en Tienen in het zuiden, ligt Sint-Joris-Winge. Lions Club Sint-Joris-Winge opgericht in 1989, heeft een speciale band met de locale gemeenschap en richt haar sociale activiteiten op projecten in Sint-Joris-Winge, Lubbeek en de omringende gemeenten.

Als belangrijke sociale activiteit verleent Lions Club Sint-Joris-Winge haar steun aan 't Balanske, het centrum waar gezinnen met een persoon met een handicap zich kunnen ontspannen. De club lag mee aan de basis van de oprichting van 't Balanske.

Lions Club Sint-Joris-Winge heeft in zijn 25-jarig bestaan twee maal de Prijs voor het Nationaalwerk, uitgereikt door Lions België, gewonnen. Dit toont de kracht en goede werking van de club aan.